Predstavitev podjetja RT Biro

Smo podjetje RT Biro iz Novega mesta in se ukvarjamo z gradnjo nizkoenergijskih montažnih hiš. Podjetje RT Biro je bilo ustanovljeno leta 2006 in se ukvarja s projektiranjem in izvedbo nizkoenergijskih lesenih skeletnih montažnih objektov.

Sodelujemo z avstrijskimi podizvajalci, ki jih odlikuje več kot 50 letna tradicija na pordočju gradnje z lesom. Nudimo vam avstrijsko kvaliteto gradnje montažnih hiš.

RT Biro montažna hiša

RT Biro montažna hiša

Storitve ki jih nudimo:

V desetih letih delovanja smo izdelali kar nekaj referenčnih objektov, ki dosegajo A2 razred energetske učinkovitosti. Za vse naše objekte projektiramo toplotne črpalke za ogrevanje in hlajenje. Objekti so kakovostno izolirani (v konstrukciji uporabljamo našo lastno izolacijo Fonko) in izvedeni po najnovejših standardih.

V letu 2011 smo v grelni sezoni testirali porabo energije za ogrevanje. Povprečna vrednostna porabe je bila 37,00 EUR/mesec za 162,00 m2 površine.

Oglejte si predstavitveni video projektov RT Biro izvedenih za naše stranke v Sloveniji.

Oglejte si predstavitveni video, ki je nastal ob našem obisku podizvajalca v Avstriji.

 

Za več informacij nam pošljite elektronski naslov na info@rt-biro.si ali preko kontaktnega obrazca. Lahko pa nas tudi kontaktirate na telefonsko številko 040 997 287 ali 070 893 183.

Lokacija podjetja

Andrej Resman s.p.
K Roku 66
8000 Novo mesto
Slovenija


View Larger Map

If you are thinking about hiring a customer writer, there are several factors to think about before beginning. Retention and thesis writer satisfaction of customers are determined by a solid reputation. Listed below are some tips to start. These tips are worth reading. Take into consideration hiring a professional to write. It’s a good move. Here are a few reasons that you should. And keep reading for more details! We hope you will soon be writing to our customers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *